Név:
Süni Söröző / Rock Trezor
Cím:
Budapest
XIII. ker., Lehet utca 7/a
Nyitvatartás:
07-24, de mostanság csak 09-től vannak, mert nincs korai vendég
Csapolt:
Arany Ászok 280 Ft
Dreher 320 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt., ha jól emlékszem, alagsori söröző. Öt négyes, rendes natúr faasztal faszékekkel.
Barnásszürke kő és natúr hajópadló kombó, tetszetős, íves illesztéssel. Lambériamagasságig egész pofás fa falborítás, zenészek, stílusok neveivel.
Fényesre fújt pult öt bárszékkel, Rock Trezor felirattal. Fölötte az az Ikeából ismert gázlámpa, a plafonon meg az a szappantartó alakú rácsos, ami az alagutakban szokott lenni. Mindkettőt szeretem.
Főleg együttesek, zenészek képei a bordó/sárga falakon, ez rendben is van, a sárga plafonon meg neongitár. Van pár falifogas is.
Rendben van ez a hely.
Rádiózene szól.
Törzsközönség:
Hát, szerda délután, de most még csak a csaposnő ismerőse meg én. Aztán most jött két fiatalabb középkorú fickó. Gondolom, csak beindul estére.
Kiegészítők:
wifi, nyerőgépek, plazmaTV, 2 darts, póker (gondolom, összetolnak két asztalt, mert rendes pókerasztalt nem látok), pénteken karaoke
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr431271936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása