Sörjárőr 2009.09.28. 17:31

nóném Kocsma

Név:
nóném Kocsma
Cím:
Budapest
IV. ker., a Pozsonyi utcának a Lebstück Mária utca és a Chinoin utca által közrezárt része, 5-1
Nyitvatartás:
Sajna nem írtam le, de majd megteszem!
Csapolt:
csak üvegesek:
Dreher 250 Ft
Helyiség, kat.:
Na ez egy érdekes hely, jó szakadt. Fogok még jönni ide, mert az enyhén szólva elhanyagolt kerthelyiség pl. valami egész elképesztő hangulattal bír, van ott eladó bicikli, szar TV, rádiósmagnó, tányérantenna pózban heverő esernyő, lomok, fák... De azért van ott három hetes és egy négyes asztal is, méghozzá fedetten.
Bent hét asztal van, és azt a leírást, hogy nem valami fényűző a beltér, azért még ki kéne egészíteni :) Időrendileg viszont ekkor jártam itt az előző kocsmánál említett cimboranővel, úgyhogy most veszem sorra. Lelkesedett, hogy milyen izgalmas kertek bújnak meg egyes kerítések mögött, úgyhogy innen már nem is mentünk tovább.
Volt amúgy egy rövidebb időszak, amikor errefelé laktam albérletben, szóval nem új számomra ez a kocsma. Amikor más be volt zárva, ide akkor is be lehetett ugrani, ami komoly pozitívum, de azért gyönge nőknek nem merném ajánlani a helyet :)
Törzsközönség:
Hát most pukkadékok meg pár fiatal - láttam már itt normálisabb embereket is.
Kiegészítők:
zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: hát...
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:
2009. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr941413254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása