Sörjárőr 2009.10.07. 16:49

T.G.I. Friday's

Név:
T.G.I. Friday's
Cím:
Budapest
XIII. ker., Váci út 1-3., Westend City Center, utcaszint
2387004
www.fridays.hu
Nyitvatartás:
11-24
Csapolt:
Krusovice 4 dl 690 Ft
Krusovice barna 4 dl 690 Ft
Helyiség, kat.:
Közepes-nagy, igen szép hely a Westendben. Itt ugye enni is lehet, amire vagy két tucat asztal van, de sörrel azért nyilván a pult előtti bár-részlegben ülök le. Nem is másért jöttem be ide, a Bar felirat volt a döntő.
Négy kettes és ugyanennyi négyes magasasztal, fa székek bőrrel. Kiváló a berendezés, fapadló és fa falborítás, kerámiacsempés plafon. Alapvetően barna színhatás, érdekes dekoráció patinás tárgyakból, no meg italdekor.
Remekül válogatott zene szól, megy a venti.
Ha kizárólag kocsma volna, maximális pontot kapna.
Törzsközönség:
Fiatalos plázanépség.

Itt történt egyszer régen: kérdeztem, mit csapolnak. A csapos flegmán válaszolt, hogy Köstricher-t, de úgyse tudom, milyen az. Ekkor szépen elsoroltam neki, hogy fekete sör, meg hogy Mozart is ezt itta, de ez már azért nem teljesen olyan - meg amire még az osztrákoknál tett kiruccanáson vett üveges Köstricher hátoldalán lévő szövegből emlékeztem. (Ha sörről van szó, van memóriám.) A csapos ezek után kissé elszégyellte magát, bocsánatot kért, majd kevert nekem három finom koktélt - péntek délben, mert aznap másnap miatt szabadságot vettem ki :) Amikor elbúcsúztunk, közölte, hogy megtiszteltetés, hogy ilyen szakértőnek keverhetett italt :))) Persze mindketten túljátszottuk kicsit a szerepünket, de akkor is jólesett, főleg a kezdeti hozzáálláshoz képest.
Kiegészítők:
TV, projektor
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: remek
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. június


T.G.I. Friday's nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr621434399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása