Sörjárőr 2010.03.05. 14:40

Giero Söröző

Név:
Giero Söröző
Cím:
Budapest
VI. ker., Paulay Ede utca 58.
Nyitvatartás:
H-P: 11-01/05, amíg vannak
Sz-V: 17-02/05, amíg vannak
Csapolt:
Carlsberg 450 Ft
Holsten 340 Ft
Helyiség, kat.:
Ez az azonos nevű étterem különálló, söröző része.
Szimpatikus falépcső hozott le ebbe a kis alagsori kocsmába, ami kiváló téglafallal és íves pincemennyezettel büszkélkedhet. A pult is tégla, előtte két bárszék. Zöld kő. Kedves fekete-fehér fotók és patinás képek a falon, jól összeválogatott, érdekes zene ad atmoszférát. Kis lámpák hagyják érvényesülni a félhomály előnyeit. Zöld/barna színösszkép kellemes, sötétes tónussal.
Egy hetes, egy hármas, egy hatos, három négyes és egy kettes asztal, "szövetkabátos" székekkel.
Légkondi van, de azért némi füst is, a meleget pedig kiskályha adja :) Szeretem, hogy az alapzajt főleg a beszélgetés-duruzsolás adja.
Hangulatos hely, érdemes lejönni!
Ide visszajöttem 2010. február végén is, mert egy időre elveszett a jegyzetfüzetem (aztán szerencsésen megtaláltam), és szerettem volna mindenképpen bepótolni ezt a helyet. Mindkétszer pozitív benyomásokkal távoztam, a leírás a két alkalom jegyzeteiből állt össze.
Törzsközönség:
Zenészek, vízipólósok (az egyik egyszer kikért nyolc vilmost egyben), színészek, színészpalánták. Értelmes arcú fiatalság.
Komoly éjszakai élet.
Van egy kártyás asztal is. Miután megéheztek a bortól, a középkorú fickók kolbász + friss kenyér kombót nyomnak, kurva jó :) Hazamegyek, bezabálok, ez már biztos, már ha kibírom hazáig :)
Kiegészítők:
kisTV, nyilvános telefon
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: olyan kicsi, hogy az ajtón fűrészelni kellett,hogy be lehessen nyitni a WC-kagylótól. Lehetne mit javítani rajta, de hangulatilag passzol, és itt ennél több nem is kell, amúgy meg oké.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:
2009. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: vi.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr671811562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenyő 2010.03.31. 22:35:02

tehát az fentebbiekben állítva volt események nem helyüket állóak. a közönség flamingók és kazuárok, a feje mind búbos!
Vöcsök

Jenyő 2010.03.31. 22:36:21

hú és a vének rettenetesen csípnek!!!!!!!!! habár savanyúak is!
elöl szállnak fel,hátulle.
süti beállítások módosítása